![Nasiona na kiełki - rzodkiewka i soczewica - Nasiona - W. Legutko Nasiona na kiełki - rzodkiewka i soczewica - Nasiona - W. Legutko](https://www.esklep.legutko.com.pl/350-medium_default/nasiona-na-kielki-rzodkiewka-i-soczewica.jpg)
![Nasiona na kiełki - rzodkiewka i soczewica - Nasiona - W. Legutko](https://www.esklep.legutko.com.pl/349-medium_default/nasiona-na-kielki-rzodkiewka-i-soczewica.jpg)
![](https://www.esklep.legutko.com.pl/350-small_default/nasiona-na-kielki-rzodkiewka-i-soczewica.jpg)
![](https://www.esklep.legutko.com.pl/349-small_default/nasiona-na-kielki-rzodkiewka-i-soczewica.jpg)
Dobrana przez nas w odpowiedniej proporcji mieszanka nasion rzodkiewki i soczewicy, tak aby ostry smak kiełków rzodkiewki równoważony był łagodnym smakiem kiełków soczewicy. Kiełki te poza walorami smakowymi charakteryzują się wysoką zawartością witamin i soli mineralnych. Sposób produkcji kiełków: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie wodę zlać, nasiona, przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, na niesłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia. Świetnie nadają się do sporządzania surówek, sałatek oraz jako dodatek do kanapek.
Od 30 lat dostarczamy na rynek bez wątpienia najlepsze nasiona, z których korzystają klienci na całym świecie. Dzięki własnemu, akredytowanemu laboratorium każda partia nasion przechodzi gruntowne badania jakościowe zwieńczone certyfikatami. Setki nagród i medali to ukoronowanie naszej ciężkiej pracy, jednak za największą nagrodę uznajemy Wasze zaufanie do marki W.Legutko.
To dla Was codziennie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, których w sklepie internetowym posiadamy już blisko 3 tysiące odpowiadając na coraz to nowsze zapotrzebowania, w końcu ROŚNIEMY razem.
Seria nasion: |
---|
Brak opinii dla tego produktu.