Kiełki nasion są dla organizmu cennym źródłem składników odżywczych, enzymów, soli mineralnych, witamin aminokwasów. Kiełki kapusty czerwonej poza podanymi zaletami posiadają czerwonokarminową barwę, co dodatkowo uatrakcyjnia, sporządzanie surówek, sałatek lub kanapki. Produkcja kiełków: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać, na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą i ustawić w ciepłym, jasnym miejscu. Kiełki przepłukiwać woda dwa razy dziennie. Po 3-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Od 30 lat dostarczamy na rynek bez wątpienia najlepsze nasiona, z których korzystają klienci na całym świecie. Dzięki własnemu, akredytowanemu laboratorium każda partia nasion przechodzi gruntowne badania jakościowe zwieńczone certyfikatami. Setki nagród i medali to ukoronowanie naszej ciężkiej pracy, jednak za największą nagrodę uznajemy Wasze zaufanie do marki W.Legutko.
To dla Was codziennie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, których w sklepie internetowym posiadamy już blisko 3 tysiące odpowiadając na coraz to nowsze zapotrzebowania, w końcu ROŚNIEMY razem.
Kolor: | |
---|---|
Seria nasion: |
Opinie klientów
Opinii (2)
4.5 na 5
Podobne produkty
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Brak opinii dla tego produktu.